A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Новини

День захисника України

З метою формування і розвитку мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України, виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотично зрілої особистості, розширення і поглиблення національно-громадянських і військово-патріотичних уявлень і знань напередодні Дня Святої Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисника України в закладах загальної середньої освіти проведено заходи національно-патріотичного виховання.

16:39 15.10.2019

День працівників освіти

Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято – День працівників освіти. Всіх освітян району напередодні професійного свята вітали тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Лужняк В., та голова районної ради Ходюк А.

09:10 07.10.2019

Засідання творчої групи вчителів-філологів

01 жовтня 2019 року на базі Женишковецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання творчої групи вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури «Коло ідей» з проблеми «Підвищення професійної компетентності педагога в умовах Нової української школи».

16:30 01.10.2019

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

З 16 по 20 вересня 2019 року у закладах загальної середньої освіти проведено Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. Зокрема, у Зіньківському НВК переглянуто відео-презентації «Булінг в школі. Як його розпізнати?»; проведено уроки відвертого спілкування «Змінюй в собі негативне ставлення до інших», «Стережись! Бо, що посієш, то й пожнеш»; організовано вчителями української мови написання есе «Вчись довіряти і бути вдячним іншим»; психологинею Марчук Л.С. проведено  тренінг «Профілактика булінгу серед учнів».

17:10 16.09.2019

День знань

2 вересня 2019 року у закладах загальної середньої освіти Віньковеччини відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Після літніх канікул діти знову повернулися за шкільні парти, щоб поринути у світ нових знань. Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто вийшов на фінішну пряму. Заклади загальної середньої освіти на власний розсуд обирали формат проведення свята першого дзвоника. Багато шкіл традиційно влаштували лінійки, інші ж провели заходи у нетрадиційній формі. Для здобувачів освіти закладів проведено Перший урок, який присвячений ціннісним орієнтирам сучасної української школи.

09:25 03.09.2019

День захисту дітей

1 червня, в Україні відзначається чудове і зворушливе свято - Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди в районі було проведено цілу низку заходів.

17:06 04.06.2019

Oстанній дзвоник

31 травня 2019 року у 19 закладах загальної середньої освіти Віньковеччини продзвеніли останні дзвоники, сповістивши 1972 школярам  про закінчення навчального року. Для  одинадцятикласників району останній дзвінок прозвучав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя.

13:05 03.06.2019

Відкриття ресурсної кімнати

27 травня 2019 року відбулося  урочисте відкриття  ресурсної кімнати у Дашковецькому НВК.  Це  спеціально оснащений клас для дітей із особливими освітніми потребами, де вони у супроводі корекційного педагога оволодівають повсякденними навичками соціально-побутового орієнтування. В цій кімнаті є все необхідне для реалізації корекційної складової навчальних планів, а саме проведення корекційно-розвиткових занять.

16:45 28.05.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень