A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Змагання з тенісу та шахів

Дата: 24.02.2020 16:44
Кількість переглядів: 10

21 лютого на базі Віньковецького ліцею пройшла районна Спартакіада школярів Віньковецького району з настільного тенісу та шахів. У змаганнях взяли участь 9 команд закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

Настільний теніс є одним із найулюбленіших видів спорту у закладі освіти, адже учні можуть грати не тільки на уроках фізичної культури, а й на перерві після уроку. Дитина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми. Сьогодні учні мали змогу випробувати власні сили та навички у зональних та фінальних змаганнях. У турнірах брали участь юнаки і дівчата. Видовище було емоційним, але водночас зосередженим. Гравці продемонстрували достатній рівень підготовки та захопливу гру.

Першість виборола команда Карачієвецького НВК, ІІ місце посіла команда Петрашівської гімназії, ІІІ місце – команда Старонетечинецького НВК.

Шахи - щось більше, ніж просто гра. Це інтелектуальне проведення часу, в якому є певні художні властивості та багато елементів наукового. Гра в шахи розширює кругозір, вчить думати, бути уважним, запам'ятовувати, порівнювати, узагальнювати, передбачати, розвиває винахідливість і логічне мислення. Тому зустрівшись за ігровим столом учні зосередились на грі і вже довкола панувала спокійна ділова атмосфера.

Найкращий результат показала команда Яснозірського НВК, ІІ місце здобула команда Калюсецького НВК, ІІІ місце – команда Великоолександрівського НВК.

Переможці змагань були нагороджені грамотами від відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької райдержадміністрації. Попереду ще багато різних турнірів з волейболу, футболу, легкої атлетики, тому до нових зустрічей та перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень