A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Інтегрований методичний захід

Дата: 18.12.2019 11:53
Кількість переглядів: 12

На сьогодні в Україні усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції.

Важливо, щоб кожен навчальний заклад став осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу. 17 грудня 2019 року на базі Осламівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся інтегрований методичний захід для педагогів-організаторів, вчителів основ християнської етики та вчителів музики з проблеми «Формування у молодого покоління національної свідомості ». Яскравим прологом семінару стало відвідування резиденції святого Миколая.

Практичну частину заходу склали тренінг-гра «Ми патріоти» та вправа-презентація «Аукціон ефективних форм з національно-патріотичного виховання».

Родзинкою семінару та його блискучим фіналом став виховний захід «Дива Миколаївської ночі», який разом із здобувачами освіти підготували Галина Саврій, педагог-організатор, Наталія Пазюк, вчитель основ християнської етики та Владислав Герасимчук, вчитель музичного мистецтва Осламівської ЗОШ І-ІІІ ст.

За підсумками інтегрованого семінару-практикуму обговорено роль, задачі вчителів основ християнської етики та музичного мистецтва, педагогів-організаторів з питань реалізації ідей Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді в закладах загальної середньої освіти району, розроблено методичні рекомендації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень