A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Колегія: підсумки ЗНО-2019 та формат ЗНО-2020

Дата: 22.11.2019 14:22
Кількість переглядів: 21

 21 листопада 2019 року відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької районної державної адміністрації, на якій проаналізовані підсумки участі випускників закладів загальної середньої освіти Віньковецького району у ЗНО-2019 та визначені основні напрямки управлінської роботи  щодо якісної  підготовки учнів  до  ЗНО-2020. Проблема результативності знань та об’єктивності оцінювання була представлена на загал широкого кола педагогічної громадськості: керівників закладів загальної середньої освіти, заступників директорів, класних керівників, методистів РМК.

У роботі колегії взяли участь методист ВРЦОЯО Ковальчук Ірина Андріївна, яка детально розкрила формат ЗНО-2020, та представники Хмельницьких вишів, які провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо умов прийому до вищих навчальних закладів.

На колегії завідуюча районним методичним кабінетом Саврій Світлана Гаврилівна проаналізувала управлінську діяльність  керівників шкіл щодо забезпечення контролю за станом якісної підготовки випускників до ДПА і ЗНО та здійснення інформаційно-роз`яснювальної роботи в закладах загальної середньої освіти серед учнів, їхніх батьків та вчителів з питань підготовки до ЗНО-2020.

В обговоренні доповіді взяли участь директори шкіл І-ІІІ ступенів, які інформували про управлінсько-методичні дії щодо якості підготовки випускників до участі в ДПА та ЗНО.  Начальник відділу освіти, молоді та спорту Арсенюк Віталій Олександрович зобов’язав керівників ЗЗСО докласти максимум зусиль, щоб випускники  Віньковецького району у 2020 році успішно  склали ЗНО та вступили до вищих навчальних закладів відповідно до їх інтересів, нахилів, професійної орієнтації  та бажання самореалізуватися в  майбутньому дорослому житті.

Колегія ухвалила рішення, де визначені основні пріоритети управлінської діяльності щодо дотримання нормативних документів з питань підготовки та проведення ЗНО у 2020 році.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень