A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Новини

Міжнародний день волонтера.

Війна внесла свої корективи не тільки в наше буденне життя, а також в роботу закладів освіти. Ви готуєте м'ясні каші, випікаєте солодке печиво, плетете маскувальні сітки,віддаєте одноденний заробіток на підтримку ЗСУ, скидається на дрони чи тепловізор та ще багато всього того, що важко перелічити.Ми всі волонтери!

10:27 07.12.2022

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ відповідно до КОНЦЕПЦІЇ НУШ ВІНЬКОВЕЧЧИНА 10.05-13.05.2022

«Потужну державу і конкурентну економіку забезпечить ЗГУРТОВАНА СПІЛЬНОТА ТВОРЧИХ ЛЮДЕЙ, відповідальних громадян, активних і підприємливих. Саме таких повинна готувати середня школа України» – під мотивуючим ГАСЛОМ концептуальних засад РЕФОРМУАННЯ середньої школи проходили на ВІНЬКОВЕЧЧИНІ з 10 травня по 13 травня 2022 року КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ вчителів. Супровід курсів здійснювали ХОІППО та КУ ЦПР ПП ВСР. Цінні корисні консультації у процесі курсів надавала КОШКА О.А., завідувачка НМЦ ХОІППО.

16:14 16.05.2022

Освітні послуги для здобувачів освіти

      Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради пропонує перелік ресурсів та закладів, де тимчасово переміщені батьки та їх діти можуть отримати допомогу та можливості для активного проведення дозвілля.

08:23 13.05.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень