A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Молодіжна рада Віньковецької ТГ

Дата: 26.01.2023 09:44
Кількість переглядів: 12

З метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Віньковецької ТГ, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Віньковецькій селищній раді Віньковецької ТГ!

Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. 

Тому ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь віком 14-35 років* долучитися до створення Молодіжної ради. Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради – заповнюйте форму  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPTILj41HUfL7JAdZWK_e8woibY7F4huzGxwtei5cAVPlgcA/viewform або звертайтеся у відділ з гуманітарних питань Віньковецької селищної ради.
Адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток нашої рідної Віньковецької громади!

Заявки приймаються з 01.02.2023 по  28.02.2023 року!!!!  

Згідно з Законом України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», до молоді належать громадяни віком від 14 до 35 років. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень