A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В ШКОЛІ: ПРОСТІР МОЖЛИВОСТЕЙ

Дата: 24.12.2020 16:57
Кількість переглядів: 16

Дистанційне навчання: реалії, виклики та можливості» під таким гаслом ЦЕНТРОМ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 23 грудня 2020 на платформі Coogle Meet був проведений вебінар ДЛЯ ОСВІТЯН ВІНЬКОВЕЧЧИНИ.

У віртуальному спілкуванні взяли участь 44 учасники, серед яких керівники ЗЗСО та ЗСО, заступники директорів, вихователі-методисти ЗДО, учителі інформатики та зацікавлені педагоги.

Консультанти ЦПРПП надали методичні рекомендації щодо організації дистанційного навчання в ЗЗСО в період карантину (Світлана САВРІЙ, директор ЦПРПП), познайомили із інструментами та сервісами для дистанційного навчання (Ольга СЛОБОДЯН, консультант ЦПРПП),  презентували суть технології змішаного навчання (Леся БРОШКО, консультант ЦПРПП)  та моделі навчання: перевернутий клас (Оксана ШТАНЬКО, консультант ЦПРПП), прокоментували навчальні матеріали для дистанційного навчання (Юлія ДУПЛІЙ, консультант ЦПРПП). Як організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, як надихати й мотивувати учнів, як давати раду технічним проблемам – відповіді на такі питання обговорювалися під час віртуальної взаємодії учасників вебінару.

Масштабний інструментарій вебресурсів для професійного розвитку педагогічних працівників  щодо організації дистанційного навчання презентовано було через сайт ЦПРПП: https://vin-tsprpp.webnode.com.ua/, зокрема на сторінках: «Інфосвіт», «Керівникам закладів освіти», «Професійні спільноти».

Рефлексія віртуального інформування-консультування в режимі вебінару надала можливість закладам освіти Віньковеччини проаналізувати стан цифрової компетентності педагогів та зробити запити ЦПРПП щодо надання консультативної допомоги в опануванні технологіями дистанційного навчання.

Управлінський путівник


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень