A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Діджиталізація освітнього простору

Дата: 25.03.2021 16:52
Кількість переглядів: 33

Одним з викликів діджиталізованого суспільства є готовність педагога до цифрової трансформації процесу навчання, проектування індивідуальної освітньої траєкторії та організації сучасного процесу педагогіки партнерства між учнями та вчителем, педагогами та батьками. З метою здійснення консультативної підтримки педагогічних працівників закладів освіти щодо здійснення діджиталізації освітнього простору як засобу партнерської взаємодії на уроках, 25 березня 2021 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Віньковецької селищної ради відбувся вебінар для керівників закладів освіти, учителів інформатики та зацікавлених педагогів з проблеми: «Діджиталізація освітнього простору як засіб партнерської взаємодії на уроках». 

Консультант ЦПРПП ВСР Ольга Слободян розкрила сутність діджиталізації, ознайомила з нормативними документами, презентувала платформи цифровізації освіти та вебресурси самоосвіти для освоєння діджиталізації.

Олександр Дрижал, старший викладач кафедри теорії і методик викладання природничо-математичних дисциплін, методист НМЦ викладання інформатики, ІКТ і ДН Хмельницького ОІППО, розкрив перспективи та застереження діджиталізації. Дякуємо Олександру Михайловичу за цікаві та корисні матеріали окреслення перспектив діджиталізації.

Портфоліо вебінару:

https://drive.google.com/drive/folders/1YD5595uPwr8XWokFz2XzqaxZ1ni9rNBL?usp=sharing

 

Центр професійного розвитку педагогічних працівників
Віньковецької селищної ради

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень