A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ відповідно до КОНЦЕПЦІЇ НУШ ВІНЬКОВЕЧЧИНА 10.05-13.05.2022

Дата: 16.05.2022 16:14
Кількість переглядів: 4

«Потужну державу і конкурентну економіку забезпечить ЗГУРТОВАНА СПІЛЬНОТА ТВОРЧИХ ЛЮДЕЙ, відповідальних громадян, активних і підприємливих. Саме таких повинна готувати середня школа України» – під мотивуючим ГАСЛОМ концептуальних засад РЕФОРМУАННЯ середньої школи проходили на ВІНЬКОВЕЧЧИНІ з 10 травня по 13 травня 2022 року КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ вчителів. Супровід курсів здійснювали ХОІППО та КУ ЦПР ПП ВСР. Цінні корисні консультації у процесі курсів надавала КОШКА О.А., завідувачка НМЦ ХОІППО.

У віртуальній взаємодії на насиченій інформаційно-навчальній, мотивуючій та рефлексуючій дистанції навчалися 74 учителі  закладів загальної середньої освіти ВІНЬКОВЕЦЬКОЇ селищної ради та ЗІНЬКІВСЬКОЇ сільської ради, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа».

Для слухачів курсів підготовлено комплект матеріалів:

Портфоліо матеріалів курсів НУШ:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1dNFrE1e-ThvVIcmGfwYkG9prxX3-K-PG

Методичний кейс: https://drive.google.com/file/d/1Ctn-1Ead3jjRwwo7bupMnsVxqYoV3psV/view?usp=sharing

Віртуальна стіна з матеріалами курсів НУШ: 

https://uk.padlet.com/savriys/2951oxykwhsnp3mo

У площині курсів аналізувалися основні ЗМІНИ, передбачені реформою НУШ:

новий зміст освіти крізь призму дитиноцентризму, спрямований на формування компетентностей XXI століття;

новий шкільний  вмотивований учитель, який володіє сучасними методиками викладання і здатен реалізовувати педагогіку партнерства;

нове освітнє середовище, засноване на цінностях.

ПОТРІБНО ФОКУСУВАТИ УВАГУ скоріше на МАКСИМІЗАЦІЇ МОЖЛИВОСТЕЙ, ніж на мінімізацїї ризику під час впровадження НУШ в сучасній українській школі – у цьому переконані педагоги ЧОТИРЬОХ освітніх галузей – мовно-літературної (тренер - Саврій С. Г.),  математичної (тренер – Гвоздовський І. М.), громадянської та історичної (тренери: Козак  Т. В., Криворучко І. Г.), соціальної та здоров'язбережувальної (тренер: Мазуркевич Л. А.). До актуалізації важливих питань забезпечення якісного освітнього простору були долучені такі фахівці: з інклюзивного навчання - Масловська С. М., директор ІРЦ ВСР, та Гарніцька Т. Г., практичний психолог Віньковецького ліцею.

Зворотний зв'язок зі слухачами курсів здійснювався в інтерактивній взаємодії через рефлексію за допомогою сервісів Padlet, linoit.com, google.it.

Відгуки_Я вчитель нової української школи: 

https://ru.padlet.com/savriys/gz3hakmiecy3

Алфавіт НУШ: https://uk.padlet.com/savriys/enjmgpkl7sxe

Сенкан_Курси НУШ: https://ru.padlet.com/savriys/xz94hl6lt3wzugs6

УСІ 74 педагоги УСПІШНО пройшли курси підвищення кваліфікації вчителів, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до Концепції "Нова українська школа". УСІ отримають електронні СЕРТИФІКАТИ ХОІППО до кінця місяця, які стануть перепусткою до викладання в класах НУШ у 5-6 класах в наступні навчальні роки.

ДЯКУЄМО ВСІМ за ЯКІСНУ ВІРТУАЛЬНУ ВЗАЄМОДІЮ та ВІДПОВІДАЛЬНЕ НАВЧАННЯ. ЗДОРОВ"Я, МИРУ і ДОБРА!!! БЕРЕЖІМО РІДНИХ та ОДНЕ ОДНОГО! УКРАЇНА БУДЕ ЗАВЖДИ!

Світлана САВРІЙ, директор КУ ЦПР ПП ВСР



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень