Порядок денний розширеної наради відповідальних осіб за організацію харчування школярів, кухарів закладів загальної середньої освіти
Дата: 20.08.2020 15:10
Кількість переглядів: 24
Порядок денний
- Інформаційна платформа.
- Про підсумки реалізація районної Програми розвитку та удосконалення організованого харчування в навчальних закладах Віньковецького району.
Овчарук Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту
-
- Нормативно-правова база організації харчування в закладах загальної середньої освіти.
Овчарук Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту
-
- Особливості організації харчування дітей у закладах району в умовах карантину.
Овчарук Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту
-
- Про основні завдання організації здорового харчування школярів у 2020-2021н.р.
Стахов О.В., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Віньковецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби Хмельницької області;
Лихолат Г.О., головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віньковецького районного управління Держпродспоживслужби Хмельницької області
-
- Основні вимоги щодо складання двотижневого перспективного меню.
Цуцман В.А., технолог господарської групи відділу освіти, молоді та спорту
2. Запитання та відповіді.
Учасники наради