Відділ освіти, молоді та спотру Віньковецької районної державної адміністрації Хмельницької області

Порядок денний розширеної наради відповідальних осіб за організацію харчування школярів, кухарів закладів загальної середньої освіти

Порядок денний

 

  1. Інформаційна платформа.
    1. Про підсумки реалізація районної Програми розвитку та удосконалення організованого харчування в навчальних закладах Віньковецького району.

    Овчарук Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

    1. Нормативно-правова база організації харчування в закладах загальної середньої освіти.

    Овчарук Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

    1. Особливості організації харчування дітей у закладах району в умовах карантину.                                                                                     

     Овчарук Л.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту

    1. Про основні завдання організації здорового харчування школярів у 2020-2021н.р.

     Стахов О.В., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Віньковецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби Хмельницької області;

    Лихолат Г.О., головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віньковецького районного управління Держпродспоживслужби    Хмельницької області  

    1. Основні вимоги щодо складання двотижневого перспективного меню.

Цуцман В.А., технолог господарської групи відділу освіти, молоді та спорту

        

2. Запитання та відповіді.

     Учасники наради

 



« повернутися до списку новин