A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Шевченківські дні

Дата: 12.03.2020 12:25
Кількість переглядів: 25

9 березня Україна відзначала 206 день народження Тараса Шевченка — поета, художника, мислителя.  Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження.

 Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність. З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у закладах загальної середньої освіти Віньковецького району було проведено ряд виховних заходів. У Віньковецькому ліцеї проведено інтегрований урок з музичного мистецтва та літературного читання "Поезії Т.Г. Шевченка покладені на музику",  розміщено пам'ятки у класні куточки "Невмирущі Шевченкові слова", проведено інформаційні хвилинки "Батько українського народу - Тарас Григорович Шевченко".

У Петрашівській гімназії Шевченківський тиждень розпочався з меседжу "Тарас Шевченко для мене - це... ". Також було проведено для учнів закладу антрепризу "У серці зоріє святе ім'я Генія".

У Зіньківському НВК проведено години спілкування, виставку ілюстрацій до творів Тараса Шевченка, літературні читання ,,Вінок Кобзареві", усний журнал ,,Ти з нами, Тарасе", захист учнівських проектів ,,Я відкриваю Шевченка".


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень