A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Безпечний інтернет

Дата: 17.02.2021 11:57
Кількість переглядів: 8

За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу на дітей в онлайн в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн, разом з цим підвищились звернення щодо випадків булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі.

 

В механізмах захисту дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті надзвичайно важливим є превентивний аспект, а саме: надання якомога більше інформації дітям, батькам та особам, які їх замінюють, а також вчителям про особливості вчинення подібних злочинів. З метою захисту дітей в цифровому середовищі було розроблено серію уроків для дітей різного віку.

 

З огляду на гостру актуальність зазначеної проблеми, розроблено серію уроків, присвячених захисту дітей в цифровому середовищі.

 

Урок для учнів 1-2 класів доступний для безкоштовного завантаження на веб-ресурсі за посиланням https://stop-sexting.in.ua/urok-dlya-1-2-klasu/. Проведення уроку передбачає отримання іменного електронного документу, що посвідчує проведення вчителем уроку. Документ надається у відповідь на заповнену форму за посиланням https://cutt.ly/4fZmhJx. З умовами отримання електронного документу, що посвідчує проведення уроку, також можна ознайомитись на останній сторінці посібника вчителя.

 

Якщо перед проведенням уроку вчителі прагнуть дізнатись більше про особливості захищеності дітей в цифровому середовищі та про роль вчителя у цьому, для вільного перегляду доступний спеціалізований вебінар "Як педагогічні працівники можуть створити безпечний онлайн-простір для учнів", що розміщений у вільному доступі за посиланням: https://naurok.com.ua/webinar/yak-pedagogichni-pracivniki-mozhut-stvoriti-bezpechniy-onlayn-prostir-dlya-uchniv.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень