A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Дата: 16.09.2019 17:10
Кількість переглядів: 11

З 16 по 20 вересня 2019 року у закладах загальної середньої освіти проведено Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. Зокрема, у Зіньківському НВК переглянуто відео-презентації «Булінг в школі. Як його розпізнати?»; проведено уроки відвертого спілкування «Змінюй в собі негативне ставлення до інших», «Стережись! Бо, що посієш, то й пожнеш»; організовано вчителями української мови написання есе «Вчись довіряти і бути вдячним іншим»; психологинею Марчук Л.С. проведено  тренінг «Профілактика булінгу серед учнів».

В Подолянському НВК відбулася зустріч з працівником поліції Шевчук М. І., яка провела з учнями закладу бесіду «Стоп!Булінг» з метою запобігання та профілактики булінгу.

Заступником директора з  виховної роботи, педагогом-організатором, вчителями, класними керівниками, практичним психологом  Віньковецького ліцею було проведено тренінги  «Стоп! Булінг!», відеоуроки «Проблеми булінгу в Україні», години спілкування  «Скажи «НІ» булінгу!» відеолекторій для учнів 9-10 класів "Шкільний булінг - причини та наслідки".

Активом Спілки Товариств Учнівського Самоврядування  було розроблено  матеріали «Стоп булінг», «Поради «Як боротися з булінгом», «Твоя відповідальність».

У Слобідко-Охрімовецькому НВК проведені виховні години з елементами тренінгу, бесіди, години спілкування на теми: “Що таке булінг?”, “Причини та наслідки булінгу”, “Запобігання булінгу в школі”, “Як подолати булінг?”. Впродовж тижня учні мали змогу переглядати  соціальні ролики: “Булінг. Шкільна травля”, “Обережно, кібербулінг!”. Також провели роз’яснювальну роботу серед учнів школи на тему “Протидія булінгу”.

У Дашковецькому НВК організовано заходи: виставка у шкільній бібліотеці «Зупинимо булінг разом», бесіда «Булінг. Не роби вигляд що не бачиш» виховні години з учнями:  «Я проти булінгу», «Анти-Кібергбулінг у соцмережах», перегляд відеороліків за матеріалами мотиваційних зустрічей Ніка Вуйчича:  «Як Нік Вуйчич боровся з булінгом  у своєму житті»,  «Які у мене цінності»,  «З яких слів потрібно почати діалог під час булінгу в школі».

Під час   тижня з протидії булінгу у Карачієвецькому НВК проведено батьківські збори «Законодавство України про булінг», година спілкування 1- 9 класи «Булінг – дитяча жорстокість. Відповідальність за знущання», перегляд мультфільмів та відеороликів на тему протидії булінгу.

В Осламівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведення засідання методичного об’єднання класних керівників 1-11 кл. на тему «Організація та проведення профілактичної роботи щодо попередження випадків булінгу серед учасників освітнього процесу», години спілкування «Кібербулінг! Який він?».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень