A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

СЕРПНЕВА ОНЛАЙН-КОЛЕГІЯ ОСВІТЯН ВІНЬКОВЕЧЧИНИ

Дата: 28.08.2020 09:35
Кількість переглядів: 8

20 серпня 2020 року відбулася онлайн-колегія відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької РДА. «Освіта в умовах пандемії: як організувати освітній процес 2020-2021 н. р.» - такою була ключова темою освітянського заходу.

Під час засідання були розглянуті такі питання:

  • Освіта в умовах пандемії: як організувати навчальний  рік 2020-2021 (Арсенюк В. О., начальник відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької РДА)
  • Особливості організації протиепідеміологічних заходів у закладах освіти   в умовах карантину (Овчарук Л. В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької РДА)
  • Стан епідеміологічної ситуації в районі та заходи щодо попередження спалахів інфекції в освітніх закладах (Макогончук Наталія Василівна, начмед ЦПМСД.

З метою отримання зворотньої інформації щодо готовності закладів освіти до нового навчального року в умовах пандемії, в онлайн-режимі відбулося спілкування з керівниками закладів освіти.

Колегія ухвалила рішення, у якому визначено чіткі вимоги та завдання для закладів освіти району щодо якісної та безпечної організації освітнього процесу в 2020-2021 навчальному році відповідно до рекомендацій МОНУ та МОЗУ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень