A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

"ЗОРЯНИЙ ОЛІМП"

Дата: 12.06.2023 09:08
Кількість переглядів: 17

"ЗОРЯНИЙ ОЛІМП" - свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначаємо найкращих учнів та учениць, учителів, які гідно представили нашу громаду на предметних олімпіадах, конкурсі-захисті Малої Академії наук, конкурсах різного рівня.

Разом з секретарем Віньковецької селищної ради Аллою Олендрою, начальником відділу, освіти, молоді та спорту Віталієм Арсенюком мав честь долучилитися до церемонії вручення грамот та подяк для учнів, вчителів, які підготували призерів та батьків.

Цього року у нас 71 ПРИЗЕР:

Кухар Каріна Олександрівна, учениця 10 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла друге місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури, друге місце в обласному мовно-літературному конкурсі ім. Т. Шевченка.

Тернавська Богдана Віталіївна, учениця 10 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласній олімпіаді з історії.

Борісова Катерина Павлівна, учениця 11 класу Дашковецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласній олімпіаді з історії.

Прісняк Аліна Вікторівна, учениця 9 класу Дашковецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласній олімпіаді з географії.

Григор’єва Анастасія Олегівна, учениця 10 класу Охрімовецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласній олімпіаді з інформаційних технологій, третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція охорони здоров’я).

Шкроблюк Вікторія Володимирівна, учениця 10 класу Майдано-Олександрівського ліцею, яка зайняла третє місце в обласній олімпіаді з англійської мови, третє місце в обласній інтернет-олімпіаді з математики.

Рудий Едуард Володимирович, учень 11 класу Пилипо-Олександрівського ліцею, який зайняв третє місце в обласній олімпіаді з трудового навчання.

Побережний Ярослав Михайлович, учень 8 класу Віньковецького ліцею, який зайняв друге місце в обласній інтернет-олімпіаді з математики.

Атаманюк Анастасія Вікторівна, учениця 7 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла друге місце в обласному конкурсі з української мови ім. П. Яцика.

Трембовецький Павло Олександрович, учень 9 класу Віньковецького ліцею, який зайняв друге місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція історичного краєзнавства), перше місце в ІV обласному конкурсі з християнської етики «Юні знавці Біблії», перше місце в обласному турі конкурсу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна!, за напрямом «Козацькому роду нема переводу», третє місце в ІІІ турі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна!, за напрямом «Козацькому роду нема переводу», друге місце в обласному краєзнавчому конкурсі, присвяченому 85-річчю Хмельницької області, лауреат Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії».

Коваленко Діана Олегівна, учениця 11 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла друге місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція прикладна макро- та мікроекономіки).

Польова Діана Миколаївна, учениця 11 класу Майдано-Олександрівського ліцею, яка зайняла третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція зарубіжна література).

Минько Михайло Олександрович, учень 11 класу Дашковецького ліцею, який зайняв третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція фольклористики).

Цибулько Даніїл Ярославович, учень 9 класу Віньковецького ліцею, який зайняв третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція української мови).

Куца Ілона Сергіївна, учениця 9 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція англійської мови).

Бучок Валерія Русланівна, учениця 10 класу Осламівського ліцею, яка зайняла третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція прикладної математики).

Генсіровська Анастасія Олегівна учениця 10 класу Охрімовецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція теоретичної фізики).

Чернюк Михайло Олександрович, учень 9 класу Віньковецького ліцею, який зайняв третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН (секція хімії).

Вихованці Малої Академії Наук за командними результатами зайняли 2 місце в області. За організацію роботи Віньковецького товариства Малої академії наук України «Дослідник» нагороджується головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Дуплій Юлія Людвигівна.

Кохан Яна Василівна, учениця 9 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласному мовно-літературному конкурсі ім. Т. Шевченка, третє місце у Всеукраїнському мовно-літературному конкурсі ім. Т. Шевченка.

Дзюба Олександра Василівна, учениця 8 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла перше місце в обласному конкурсі есе «Слово до слова…»

Комірко Дарина В’ячеславівна, учениця 8 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла перше місце в обласному конкурсі есе «Слово до слова…»

Підлісняк Анастасія Віленівна, учениця 9 класу Віньковецького ліцею, яка зайняла третє місце в обласному конкурсі есе «Слово до слова…»

Данілов Денис Володимирович, учень 6 класу Осламівського ліцею, який зайняв друге місце в обласному заочному конкурсі творчих робіт «Люблю тебе, моя свята Вкраїно!».

Черепуха Богдана Сергіївна, учениця 8 класу Осламівського ліцею,., яка зайняла третє місце у ХVІ Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти.

Цап Поліна Олександрівна, учениця Осламівського ліцею, яка зайняла третє місце у ХVІ Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти.

Степанишина Діана Іванівна, учениця 3 класу Осламівського ліцею, яка зайняла третє місце у ІІІ Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови.

Атаманюк Олександр Юрійович, учень 6 класу Пилипо-Олександрівського ліцею, який зайняв перше місце в обласному краєзнавчому конкурсі, присвячений 85- річчю Хмельницької області.

Березніцька Вікторія Дмитрівна, учениця 11 класу Пилипо-Олександрівського ліцею, яка зайняла третє місце в обласному етапі заочного всеукраїнського конкурсу «Вчимося заповідувати».

Яворський Олексій Ігорович, учень 7 класу Пилипо-Олександрівського ліцею, який зайняв третє місце в обласному етапі заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна - Україна!».

Касапа Олеся Андріївна, учениця Пилипо-Олександрівського ліцею, яка зайняла друге місце в обласному етапі заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна - Україна!».

Кошай Назар Русланович, вихованець будинку дитячої та юнацької творчості Віньковецької селищної ради, який зайняв перше місце в обласному краєзнавчому конкурсі, присвяченому 85-річчю Хмельницької області.

Козловський Єгор Петрович, вихованець БДЮТ Віньковецької селищної ради, який зайняв перше місце в Сьомому Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Заради миру і добра».

Пирогов Максим Борисович, вихованець БДЮТ, який зайняв перше місце в Сьомому Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Заради миру і добра».

Микуліч Іларія Віталіївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в Восьмому Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Заради миру і добра», третє місце у Всеукраїнському фестивалі - конкурсі сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір» (дистанційний формат).

Бурковська Ірина Володимирівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в Восьмому Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Заради миру і добра», перше місце в обласній заочній виставці конкурсі Новорічна «Технофеєрія».

Гришак Андрій Володимирович, вихованець БДЮТ, який зайняв перше місце в Восьмому Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Заради миру і добра».

Пустова Валерія Миколаївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі–конкурсі мистецтв «Героям слава».

Сивак Олександра Валеріївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі–конкурсі мистецтв «Героям слава».

Ілханова Ольга Атаджанівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в Всеукраїнському багатожанровому фестивалі–конкурсі мистецтв і талантів «Незламна Україна».

Казмірчук Володимир Сергійович, вихованець БДЮТ, який зайняв перше місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Дзюба Вікторія Вікторівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі–конкурсі естрадної пісні «Різдвяна зіронька».

Ткачук Марина Сергіївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла друге місце в Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі–конкурсі естрадної пісні «Різдвяна зіронька».

Побережна Уляна Михайлівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла друге місце в Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі–конкурсі естрадної пісні «Різдвяна зіронька», перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія», друге місце в обласному конкурсі учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання у технічному завданні.

Почко Анна Максимівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія», третє місце в обласному конкурсі учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання у теоретичному заліку, друге місце в обласному конкурсі учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання у творчому завданні.

Гнєдік Владислав Ігорович, вихованець БДЮТ, який зайняв перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія», перше місце в обласній заочній виставці - конкурсі «Наш пошук і творчість - тобі Україно!».

Садловський Савелій Владислович, вихованець БДЮТ, який зайняв перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Кохан Марина Олександрівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Харчук Максим Олегович, вихованець БДЮТ, який зайняв перше місце в обласній заочній виставці - конкурсі «Наш пошук і творчість - тобі Україно!».

Клімашова Віра Юріївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла друге місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Яворська Каріна Сергіївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла третє місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Волошина Анна Володимирівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Барвінок Дарина Володимирівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Гнєдік Аріна Ігорівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія», третє місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Волошина Дана Володимирівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Луцишина Уляна Олександрівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Процюк Юлія Миколаївна, вихованку БДЮТ, яка зайняла третє місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Сліпород Денис Вікторович, вихованця БДЮТ, який зайняв друге місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Шевченко Максим Володимирович, вихованець БДЮТ, який зайняв друге місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Сімонович Остап Володимирович, вихованець БДЮТ, який зайняв третє місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Курбанова Андріана Георгіївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла третє місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Садлій Владислав Вадимович, вихованець БДЮТ, який зайняв третє місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія», друге місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Островська Іванна Олегівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла третє місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія», третє місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Островська Дарина Олегівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Шарабханова Даяна Ігорівна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці конкурсі «Новорічна Технофеєрія».

Замрій Ангеліна Сергіївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Руденко Дарія Сергіївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла перше місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Дубчак Крістіна Миколаївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла друге місце в обласній заочній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Приступа Антон Дмитрович, вихованець БДЮТ, який зайняв друге місце в обласному заочному конкурсі юних фотоаматорів «Моя Україно!».

Стецюк Мірра Юріївна, вихованка БДЮТ, яка зайняла третє місце в обласному заочному конкурсі юних фотоаматорів «Моя Україно!».

Рій «Патріот» Охрімовецького ліцею, який зайняв друге місце в обласному етапі Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» у рамках заходів всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Рій «Козачок» Майдано-Олександрівського ліцею, який зайняв третє місце в обласному етапі Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» у рамках заходів всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Я дякую батькам, які виховують гідних патріотів, які вже в юному віці здобувають свої перші перемоги, я дякую освітянам, які вкладають усі свої сили, вміння і енергію в підготовку здобувачів освіти, всі старання недарма - ми бачимо сьогодні чудовий результат! Ну і щиро вдячний здобувачам освіти, ви справжні молодці, ви гарно попрацювали в цьому році, Віньковеччина пишається вами!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень