A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Ярмарка професій - 2019

Дата: 17.10.2019 08:27
Кількість переглядів: 13

Допомогти свідомо обрати майбутній фах, навчити орієнтуватися у світі професій, надати інформацію про особливості й переваги актуальних  професій, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план – така мета профорієнтаційного заходу під назвою «Ярмарка професій», яка відбулася 15 жовтня 2019 року в приміщенні Віньковецького Будинку культури.

Учні 9-11 класів району змогли поспілкуватися з представниками із 14 закладів освіти області, які взяли участь у Ярмарці професій.

Одночасна презентація навчальних закладів в одному місці та безпосереднє спілкування з представниками навчальних закладів та студентами, кваліфіковані відповіді на запитання - все це сприяє подальшому правильному вибору навчального закладу, а згодом і  професії.

З привітаннями та побажаннями правильно обрати свій професійний шлях перед присутніми на Ярмарці виступили організатори заходу: Олександр Троян, начальник районного центру зайнятості та Віталій Арсенюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 В рамках проведення «Ярмарки професій» відбувся профорієнтаційний захід «Подорож у світ професій», у якому брали участь команди Віньковецького ліцею, Дашковецького НВК та Зіньківського НВК. Глядачі в залі активно вболівали і реагували бурхливими  оплесками на вдалі та цікаві відповіді учасників конкурсу. Переможці цього дійства отримали в нагороду призи від центру зайнятості.

 

Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької райдержадміністрації

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень