A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради

Районна учнівська стипендія «Обдарованість» – важливий стимул талановитої молоді Віньковеччини

Дата: 26.05.2021 08:06
Кількість переглядів: 6

Районна учнівська стипендія «Обдарованість» є видом матеріального стимулювання обдарованої молоді Віньковеччини упродовж 16 років. Претендентами на призначення одноразової стипендії є учні-переможці та колективи-переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних олімпіад, конкурсів, турнірів, фестивалів, змагань різних напрямків спрямованості: інтелектуальної, прикладної, мистецької та спортивної.

 За сприяння Віньковецької селищної ради для преміювання обдарованої молоді Віньковеччини із районного бюджету було виділено 25 тис.грн. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією Свято Подяки «Зоряний Олімп» було відмінено, а районні стипендії будуть виплачені учням на персональні картки Приватбанку упродовж червня 2021 року (відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради від 17.05.2021 № 45).

2021 рік подарував перемоги 50 юним обдаруванням та 2 колективам, які були нагороджені районною учнівською стипендією «Обдарованість».

Учителям та батькам були вручені подяки: педагогам – за результативну роботу в справі розвитку інтелектуального та творчого потенціалу обдарованих і здібних учнів, батькам – за виховання обдарованої дитини.

Віримо, що ряди талановитих учнів на Віньковеччині на наступний рік поповняться.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень